Інтерв'ю з співзасновницею "Коронація слова", Тетяною Логуш
26.01.2018

 

   Всім привіт) 

   Ось і прийшов час, аби поділитися з вами новим відео.

  Цього разу нам пощастило взяти інтерв'ю у Тетяни Логуш, яку по праву можна вважати "матір'ю" найвідомішого міжнародного конкурсу рукописів "Коронація Слова". 

   Хто не чув раніше, саме час дізнатися про нього детальніше. А також про плани, екранізовані твори переможців та перспективи розвитку. 

  І як завжди хочеться наголосити, що попереду ще буде багато ексклюзивних інтерв'ю та цікавих зустрічей. Тому не забувайте підписуватись на наш канал і натискайте на дзвіночок, аби не упустити нічого важливого. 

 

 

   Коронація слова — міжнародний літературний конкурс романів, п'єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей. Проект тетяни та Юрія Логушів. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру, і як наслідок — наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру — якісними українськими фільмами й п'єсами.

 «Коронація слова» відкрила для широкого кола читачів понад 250 авторів, серед яких імена Володимира ЛисаІрен Роздобудько, Анни Хоми, Олександра Вільчинського, Наталки Очкур, Андрія Кокотюхи, Василя Шкляра та багато інших молодих письменників.

 


Каталог