«Гра престолів» могла завершитися трьома повнометражними фільмами
08.11.2018

     У 2012 році, коли вийшов другий сезон «Гри престолів», творці серіалу Девід Беніофф і Ден Вайс почали планувати, як найкраще завершити масштабний проект. За їх підрахунками, фінал вимагав чималих грошових вливань, і вони боялися, що HBO просто відмовиться від фінансування. Тоді Беніофф і Вайс придумали план розділити кінцівку на три повнометражні фільми і випустити їх в кінотеатрах.

      Творці не хотіли перемикатися на кіно, але їм здавалося, що це єдиний спосіб зробити гідний фінал. В кінцевому підсумку шоураннери даремно хвилювалися: канал HBO, для якого проект став надзвичайно прибутковим, не збирався віддавати кінцівку кінотеатрам і виділив гідний бюджет. В цілому на виробництво шестисерійного восьмого сезону пішло приблизно 90 млн доларів, по 15 млн доларів за епізод.

      Сюжет восьмого сезону всіляко приховують, а на знімальному майданчику серіалу були прийняті безпрецедентні заходи безпеки, покликані врятувати виробництво від витоків інформації. Але тепер завдяки матеріалу Entertainment Weekly стали відомі перші подробиці.

      Сезон розпочнеться у Вінтерфеллі, куди прибувають Дейенеріс та її армія. Багато в чому сцена покликана повторити початок пілотного епізоду, коли в родове гніздо Старків приїхав король Роберт. Далі йде взаємодія між персонажами, одні з яких до цього не зустрічалися, а інших пов'язують складні стосунки. Всі вони готуються до вторгнення армії мертвих.

      В іншому деталі не розкриваються, але відомо, що Сансі не дуже подобається, що Джон Сноу присягнув Дейенеріс.

 

      Фінал повинен стати масштабним, і творці планують обмежити місце дії Вестеросом. Тільки для зйомок однієї бойової сцени у творців серіалу пішло 11 тижнів, а всього робота над шістьма епізодами зайняла 10 місяців. В одному з інтерв'ю Софі Тернер розповіла, що за кількістю смертей восьмий сезон значно перевершує всі минулі сезони разом узяті.

      Восьмий сезон стартує в квітні 2019 року, але точна дата прем'єри поки не повідомляється.

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог