Хюге - мистецтво знаходити щастя у мінливому світі
05.12.2017

 

 

  Данія - одна з країн із найвищими у світі податками, примхливою погодою та хюґе. Щодо останнього, то ця книга розкаже як же створити хюґе, чи стосується воно щастя? І що взагалі таке хюґе? 

  З чого складається хюґе? Із затишної атмосфери, смачної їжі, кави, спілкування з рідними, подяки і турботи. 

  Хюґе багато в чому про ритуали. Посиденьки у каміна, вечори з рідними, друзями. Найважливіші ті – хто залишаються у найскладніші часи, нехай не завжди розуміють, але зате можуть розсмішити, «троллят и лелееят», вірять у тебе більше, ніж ти. 

 

 

   

      Завдяки книзі «Хюге. Данське мистецтво знаходити щастя» читач дізнається:

 

- звідки взялося поняття хюґе

- чому так важлива спільність

- який потенціал хюґе у вашому житті

- як підтримувати відчуття затишку протягом року

- про хюґе за обіднім столом

… та багато іншого!

 

   Чудова ідея, що наша повсякденність має бути більш Hyggelig, аби не загубитися в її викликах, щоб не набридало прокидатися вранці. Життя і так не любить давати нудьгувати, тому інколи надзвичайно важливо відчути спокій, щоб сконцентруватися на головному. Побути біля каміну, аби щось оплакати, з чимось попрощатися, побути в тиші, сповільнитися. 

    У оселі має існувати хюґе-місце, куточок, де можна сховатися. В ідеалі найкраще на атмосферу хюґе налаштовують каміни, вінтажні речі, кераміка, вироби з дерева чи будь-які шматочки природи – листочки, гілочки, квіти. 

   Мила, домашня та затишна книжка, що складається з невіднятних частин життя простих данців. За своєю суттю книга заспокійливо проста, що робить її справжнім оазисом у вельми гамірному світі.

 

Книгу "Хюге. Данське мистецтво знаходити щастя"

ви можете знайти в магазинах Книгарні "ТУТ"!


Каталог