Хто така Леллі Хікс з Ільверморні?
24.04.2018

      Письменниця Джоан Роулінг записала і опублікувала в Твіттері фото разом з актрисою, яка стане новою героїнею серії фільмів «Фантастичні звірі». Вона зіграє викладачку чарівної школи, яка до цього тільки згадувалася, і це натякнуло фанатам, що у серії може зародитися новий напрямок. Ось тільки її повноцінного появи на екрані доведеться почекати.

      Джоан Роулінг 22 квітня була присутня на прем'єрі п'єси «Гаррі Поттер і прокляте дитя» в Нью-Йорку. Скориставшись цим, вона представила актрису Джесіку Вільямс, яка буде грати роль професора Юлалі Хікс в майбутніх фільмах по всесвіту «Гаррі Поттера».

      Вільямс раніше працювала в сатиричній телепрограмі Daily Show. Її участь в другому фільмі франшизи, «Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда» підтвердилося ще в минулому році, але тепер Роулінг розповіла, яке значення її героїня буде мати для всієї серії фільмів, і в серії твітів пояснила, чого очікувати від нової героїні.

Підпис до фото із Твіттера Дж. К. Роулінг: "Професор Юлалі (вона ж Леллі) Хікс зі Школи магії Ільверморні з якоюсь випадковою жінкою в антракті нью-йоркської прем'єри "Проклятого дитя".

 

Ільверморні - це чарівна школа, аналогічна Хогвартсу, де навчався Гаррі Поттер, але розташована вона в США. Інформації про неї в книгах немає, хоча вона згадувалася в попередній частині «Фантастичних звірів». Наявність професора з Ільверморні серед героїв означає, що глядачі зможуть дізнатися більше про те, як навчають чарівників за межами Хогвартса. І фанати вже з нетерпінням цього чекають.


      Наступним же твіттом Роулінг пояснила фанатам, що справжнього знайомства з героїнею і нового напряму всесвіту Гаррі Поттера доведеться чекати довше, ніж їм хотілося б. Зате її читачі показали, що готові чекати повноцінного розкриття персонажа Леллі Хікс стільки, скільки буде потрібно.

 

Читайте нас також на FacebookInstagramTwitter та у TelegramДивіться на YouTube.

 


Каталог