Проти спойлерів: сценарії «Гри престолів» самознищуються
03.06.2018

 

      Сьогодні маємо для вас не книжкову новину, а новину зі світу кіно, знятого по книгах. Канал HBO в 2019 році випускає в ефір останній сезон серіалу «Гра престолів», та турбується про те, щоб в мережу не потрапили подробиці заключних епізодів. Якими тільки способами продюсери не борються з такими витоками: «зливають» в інтернет фальшиві варіанти сценаріїв, змушують акторів в інтерв'ю видавати інформацію маленькими порціями, заперечують будь-які теорії шанувальників, які передбачають той чи інший розвиток подій. Актор Ніколай Костер-Вальдау в недавньому інтерв'ю зізнався, що копії сценаріїв, за якими актори вчать свою роль, самознищуються!

     Актор, що з першого сезону «Гри престолів» виконує в серіалі роль Джейме Ланністера, в інтерв'ю, яке він дав у Каннах виданню Elite Daily, зізнався, що роботу над фінальним, восьмим сезоном ускладнили такі сценарії.

      За його словами заходи безпеки для збереження в таємниці сюжету восьмого сезону - безпрецедентні: "Ми отримуємо сценарій і знімаємо епізод. Правда, тексти для роботи до нас надходять тільки в електронному вигляді, а після того, як сцена знята, вони самознищуються. Як в "Місія нездійсненна": "Це повідомлення самознищиться через ..." ».

       У цьому ж інтерв'ю Костер-Вальдау зазначив, що «Гра престолів» закінчиться саме так, як повинна була закінчитися. Актор розповів, що коли він читав сценарії фінальних епізодів серіалу, то зрозумів, наскільки вміло автори пов'язали воєдино всю історію - з першого по восьмий сезон.

 

 

Читайте нас також на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог