Харрісон Форд зніметься в новій екранізації Джека Лондона
29.07.2018

      76-річний «Індіана Джонс» і «Хан Соло», американський режисер і продюсер Харрісон Форд веде переговори щодо своєї участі в черговій екранізації повісті Джека Лондона «Поклик предків» (Call of the Wild). Про це повідомляє Variety, уточнюючи, що проект - на балансі студії 20th Century Fox, яка збирається не обмежувати творців в фінансах, обіцяючи масштабність стрічки.

      Форд придивляється до головної «людської» ролі золотошукача Джона Торнтона. Режисер - Кріс Сандерс («Король Лев», «Мулан»), сценарист - «оскарівський» номінант Майкл Грін («Логан»), продюсер - Ервін Стофф («Незламність»). Старт зйомок заплановано на вересень.

      «Поклик», який вперше був опублікований в 1903-му, - раннє, класично суворе творіння Лондона, яке розповідає про часи золотої лихоманки на Юконі 1890-го і перекликається з культовим «Білим іклом». Повість прийнято відносити до дитячої літератури, але є в цьому деяка умовність, звичайно.

      У центрі історії - пес Бек, котрий переніс багато поневірянь, покинув жорстоких людей, прибився до вовків і дослужився до ватажка зграї.

      «Поклик предків», починаючи з німої версії 1923 року, адаптували для екранів кілька разів, включаючи версії 1935 року зі Кларком Гейблом, 1972-го - з Чарлтоном Хестоном і 1997-го - з Рутгером Хауером.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог