«Фонтан казок» оголошує переможців!
05.12.2017

 

      Видавництво «Фонтан казок» оголосило повний список переможців конкурсу «Напишіть про мене книжку» 2017 року. У номінації «Добрі пригоди» першість отримали Катерина Щербак за повість «Пригоди Білолапика у селі», Леонід Закалюжний за «Острів Циклопа» та Сергій Товстенко із твором «Пташка Пін на прізвисько Гвін». Номінація «Книжка про мене» поповнилась іменами Анастасії Лавренішиної із книгою «Дрімучий ліс», Сергія Куцана – автора твору «Зюзя», а також Вікторії Ярош, перу котрої належить «Пірнач».

 

 Зображення: "Фонтан казок"

      Нагадаємо, конкурс конкурсу «Напишіть про мене книжку» засновано 2015 року з метою залучення письменників до створення книг про дітей на підлітків, в яких вони могли б упізнати себе. Починаючи з 2016 року до номінацій конкурсу додали «Добрі пригоди» – для дітей молодшого шкільного віку. Призом за перемогу є публікація твору у видавництві «Фонтан казок».

      Переможцями попередніх років були, зокрема, повісті «Старий будинок» Олександри Дорожовець, «Сім нескладух Говорухи» Саші Кочубей та Ключ до книги скрижалей» Оксани Мардус.


Каталог