Фанатів поттеріани здивувала поява Мінерви Макґонеґел
22.11.2018

     Шанувальники поттеріани дивуються з приводу появи у другій частині «Фантастичних звірів» професора Мінерви Макґонеґел. Адже згідно з офіційними даними, які розміщені на сайті Pottermore, де авторка Джоан Роулінг розмістила інформацію про світ чарівників, декан факультету Гріфіндор в той час ще не народилася.

      Як відомо минулого тижня на великі екрани вийшли «Злочини Гріндельвальда». Фанати епопеї про чарівників вже не перший раз фіксують невідповідність в кінокартинах про магічну Всесвіту Роулінг. Цього разу після виходу на екрани фільму в соцмережах розгорілося широке обговорення короткострокового появи Макґонеґел як викладачки Гоґвортсу. Справа в тому, що події стрічки розгортаються в 1927 році, а Мінерва народилася 4 жовтня 1935 року.

      Користувач Rohita написала в Twitter: «Фантастичні звірі 2 відбуваються в 1927 році, де присутній 20-річна Мінерва Макґонеґел, яка викладає в Гоґвортсі. Однак відповідно до Pottermore, професорка Макґонеґел народилася 4 жовтня 1935 року, що робить її професором за 8 років до народження. Вражає». І нижче продовжує, що в книзі «Орден Фенікса», де описуються події 1995-1996 рр. Макґонеґел сама стверджує, що викладає в школі чаклунства вже 39 років. Звідки випливає, що вона прийшла викладати лише в 1956 році.

      Дехто з фанатів припустив, що у фільмі була її мати, однак у них з матір'ю різні імена і вона ніколи не викладала. Деякі вважають появу Макґонеґел помилкою, інші припустили, що Роулінг просто так нічого не робить і цей казус буде пояснено пізніше. Сама письменниця поки ніяк не прокоментувала це.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог