Джеймс Кемерон розповів про сиквел «Аватара»
22.02.2019

      У бесіді з Empire Джеймс Кемерон розкрив кілька подробиць про продовження «Аватара». За його словами, дія другого фільму розгорнеться через кілька років після подій оригіналу. Джейк (Сем Уортінгтон) і Нейтірі (Зої Салдана) як і раніше разом, і у них є восьмирічна дочка. Кемерон зазначив, що одна з найважливіших сцен сиквела - сварка між героями, показана очима дитини.

      «Там є сцена суперечки між Джейком і Нейтірі на три сторінки, подружня сварка, дуже-дуже важлива для сюжету, - каже Кемерон. - У підсумку я все зняв з точки зору восьмирічної дівчинки, яка сховалася і підглядала через укриття. Попрацювавши з Семом над "Аватаром", я зрозумів, як далі писати Джейка, якому буде непросто в наступних чотирьох фільмах. Важко йому буде. Він знявся в двох фільмах одночасно, тому що ми паралельно знімали другу і третю частини. Йому довелося сильно постаратися».

      Кемерон також уточнив, що робота над сіквелами в самому розпалі. Графіка залишилася важливою складовою франшизи, але незабаром йому належить приступити до зйомок ігрових елементів, на які, за словами режисер, буде потрібно ще п'ять місяців.

      «Аватар 2» з можливим підзаголовком «Шлях води» з'явиться в кінотеатрах 18 грудня 2020 року. Прем'єра третього фільму («Носій насіння») відбудеться 17 грудня 2021-го. Крім цього, в розробці і раніше знаходяться ще два продовження.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог