«Дюна» Дені Вільнева вийде восени 2020 року
18.02.2019

     Зібравши зірковий акторський склад, студії Warner і Legendary вибрали дату релізу для нової екранізації «Дюни»: крупнобюджетна адаптація роману Френка Герберта з'явиться в кінотеатрах 20 листопада 2020 року. Дені Вільнев написав сценарій фільму спільно з Еріком Ротом і Джоном Спейтсом і займає режисерське крісло проекту.

      Тімоті Шаламе виконає у фільмі головну роль - Пола, месію народу планети Арракис. Оскар Айзек зіграє його батька, Лето, а Ребекка Фергюсон з'явиться на екрані в образі леді Джесіки, матері Пола. У картині також знімаються Стеллан Скарсгард, Дейв Батіста, Джейсон Момоа, Джош Бролін, Зендея, Хав'єр Бардем і Шарлотта Ремплінг.

      «Дюна» розповідає про майбутнє, де людство розселилося по далеких планетпх, а за владу над населеним простором постійно борються різні могутні сім'ї. У центрі протистояння виявляється пустельна планета Арракис. Там мешкають гігантські піщані хробаки, а в печерах зачаїлися Фримени, але її головна цінність - спайс, найважливіша речовина у Всесвіті. Той, хто контролює Арракис, контролює спайс, а той, хто контролює спайс, контролює Всесвіт.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог