Наталі Дормер, зірка «Гри престолів», приєднається до Всесвіту Гаррі Поттера
11.08.2018

      У жовтні цього року ще одна британська актриса і зірка «Гри престолів» офіційно стане важливою частиною Всесвіту Гаррі Поттера. Сервіс Audible оголосив про випуск аудіокниги «Гаррі Поттер: Історія Магії», опублікованої Pottermore Publishing, а озвучить її Наталі Дормер, відома фанатам як Маргері Тірелл.

      Книга «Історія магії» розкриває кілька легенд з магічного світу, а також те, як справжні стародавні предмети, рукописи і заклинання вплинули на Роулінг при створенні її чарівного світу. Аудіокнига також буде додатковим матеріалом для виставки з однойменною назвою, яка проходила в Британській бібліотеці в 2017 році, і буде ще раз показана в Нью-Йорку восени. Офіційний синопсис говорить:

"Дормер допоможе слухачем відправитися в захоплюючу подорож, вивчаючи реальні магічні тексти і артефакти. Оповідання буде йти від ефіопських браслетів до китайських кісток оракулів, до історії Ніколаса Фламмеля і кришталевої кулі Трелоні."


      Книга «Harry Potter: A History of Magic», яку написала Дж. К. Роулінг, розширить і доповнить враження читачів від виставлених експонатів, а ще в неї включили ранні начерки різних частин поттеріани.

      Дормер сказала виданню: «Я завжди обожнювала книги про Гаррі Поттера, але тільки після того, як я почала спілкуватися з кураторами Британської бібліотеки - дізналася про різні міфи, легенди і культури, які допомогли сформувати чарівний світ, - я дійсно почала цінувати багатство і глибину написаних текстів Дж. К. Роулінг. Є так багато чудових деталей для вивчення, і «Історія магії» виявляє деякі дорогоцінні камені, на які напевно очікують слухачі. Було весело приєднатися до сім'ї Чарівного світу».

      Аудіокнига вийде 4 жовтня й використовуватиметься в якості доповнення до туру по виставці в Нью-Йорку. У той же час повна версія буде доступна для самостійного прослуховування, а передзамовлення можна оформити вже зараз через сервіс Audible.

 

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог