Дивилися серіал "Дивні дива"?
29.06.2018

 

      Відоме на весь світ видавництво "Penguin Random House" буде співпрацювати з Netflix і разом вони створять книги, засновані на оригінальному серіалі Netflix "Дивні дива" ("Stranger Things").

      До слова, в основі серіалу не лежить ніяка книга, комікси або інші літературні першоджерела - це цілком і повністю плід уяви братів Даффер. Хоча, звичайно, вони не заперечували, що особливий вплив на атмосферу серіалу справили книги «короля жахів» Стівена Кінга.

      Перші дві книги, готуються до видання восени цього року, вони розкажуть основну гілку серіалу і, напевно, стануть відмінною книгою-компаньйоном і книгою-подарунком для молодих читачів. Наступної весни вийде приквел "Дивних див", написаний автором Гвендою Бонд, про матір Одинадцятої. Додаткові видання для дорослих і молодих читачів надійдуть пізніше - в 2019 році.

      Книга, яка вийде вже цієї осені буде називатися «Дивні дива: світ, перевернутий догори дном: офіційний партнер за лаштунками».

      Книги спочатку будуть випущені під видавничими командами США і британської Співдружності Del Rey Books, Random House Children'S Books, Cornerstone Publishing і Penguin Random House Children's UK. Видання аудіокниг будуть здійснені видавництвом Penguin Random House Audio.

      Осінні книги можуть спричинити новий інтерес шанувальників до самого серіалу і 3-го сезону, який, швидше за все, вийде на екран на початку 2019 року. 

Матеріал - New York Post

 

Нагадаємо, що нову книгу також пише Джоан Роулінг

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог