San Diego Comic-Con International
22.07.2018

 

      Сьогодні завершується виставка популярної культури San Diego Comic-Con International 2018 — найбільший у світі подібний щорічний фестиваль, що проходить з 19 липня у місті Сан-Дієго з 1970 року. Фестиваль був заснований Шелом Дорфом і спочатку замислювався як виставка коміксів. З часом вона розширювалася, включаючи в себе й інші елементи поп-культури, такі як, аніме, манга, література жахів, колекційні карткові ігри, відеоігри, фентезі та науково-фантастичні фільми і літературу. У 1970 році виставку відвідали 300 осіб. У 2009, за різними даними, від 125 000 до 140 000 чоловік. У фестивалі бере участь велика кількість відомих акторів, режисерів, демонструються уривки з нових фільмів, комп'ютерних ігор, тощо. У цій статті ми зібрали деякі трейлери та промо-ролики найважливіших проектів, представлених за останні дні.

 

Ще більше фантастичних звірів у новому трейлері «Злочинів Грін-де-Вальда»

      Компанія Warner Bros. представила ще один трейлер «Фантастичних звірів: Злочини Грін-де-Вальда». Прем'єра стрічки відбудеться 15 листопада 2018 року.

        У трейлері нам демонструють кадри з минулого, на яких Ньют Скамандер навчається у школі на уроці Захисту від темних мистецтв. Цей факт дещо розходиться із канонічною історією про Гаррі Поттера, адже згідно з нею, Альбус Дамблдор, котрого ми теж бачимо у кадрі, в той час викладав предмет Трансфігурації. Бачимо вже знайомий нам за "В'язнем Азкабану" урок протистояння Богартам.

      З'явилися й нові істоти, що не фігурували у першій частині пенталогії. Знайомимось із Ніколасом Фламелем, винахідником Філософського каменю, артефакту, навколо якого будувався сюжет найпершої книги про Гаррі Поттера. Бачимо втечу Геллерта Гріндельвальда з-під варти організації МАКУСА, та Бузинову паличку в його руках, яка, як ми знаємо, надалі належатиме Альбусу Дамблдору. І, нарешті, нам стає відомо, що Дамблдор обманював Гаррі Поттера, коли казав, що бачить у дзеркалі Яцрес лише пару "товстих вовняних шкарпеток у руці".

      Однозначно можна сказати, що фільм буде значно похмурішим, ніж попередній, на що натякають не тільки події, а й кольорова гамма. Трейлер, дубльований російською, можна переглянути за посиланням.

 

      Наступним фільмом, трейлер якої було продемонстровано на San Diego Comic-Con був довгоочікуваний Аквамен - майбутній американський супергеройський фільм, який базується на коміксах видавництва DC Comics.

      Прем'єра в Україні запланована на 20 грудня 2018 року. За сюжетом Артур Каррі народжується в сім'ї робітника маяка Тома Каррі і жінки на ймення Атланна. Хлопець ріс дуже швидким. Він міг дихати під водою і розмовляти із рибами. Помираючи, мати розповідає йому, що вона — королева Атлантиди у вигнанні. Вона обіцяє, що її син стане володарем семи морів. Батько дає сину освіту і допомагає опанувати власні надзвичайні можливості. Артур виростає в супергероя Аквамена.

       Дубльований російськомовний трейлер - за посиланням. 

 

       Ще один супергеройський фільм, довкола якого зберігається інтерес публіки - Шазам. Це майбутній американський фантастичний бойовик заснований на однойменному коміксі видавництва DC Comics і дев'ятий фільм Світів DC після «Аквамена». Прем'єра в Україні — 4 квітня 2019 року. Головному героєві 14-річному Біллі Батсону пощастило: він здатен  перетворюватися на супергероя Шазама. Цим умінням наділив його древній чарівник. Дитина в душі і дорослий зовні, Шазам насолоджується новою версією самого себе і робить те, що робив бив би з суперможливостями кожен хлопець його віку: просто отримує задоволення! Чи може він літати? Чи є у нього рентгенівський зір? Чи може стріляти блискавками? Чи може пропустити шкільний тест з соціальних досліджень? Шазам з безтурботною дитячою радістю намагається випробувати всі межі своїх здібностей! Але йому доведеться швидко освоїти свої навички, щоб побороти смертоносні сили зла, якими керує доктор Таддеус Сіванна.

       Також було оприлюднено трейлер продовження американського психологічного трилера з елементами жахів "Спліт" про психічно хворого чоловіка, в тілі котрого жило декілька особистостей, кожна з яких почергово переважала над іншими. Фільм називатиметься "Скло". У головних ролях Брюс Вілліс, Джеймс МакЕвой та Семюел Л. Джексон. Вихід фільму в прокат запланований на початок 2019-го року.

       Отож, в продовженні історії про злочинця з множинним розладом особистості. Згідно опублікованому синопсису, цього разу вони разом з «Містером Скло» — терористом-інвалідом, стикаються зі своїми старими ворогами: Кейсі Кук і супергероєм Девідом Даному.

 

       І на завершення, трейлер майбутнього фільму "Годзілла: Король монстрів".

   

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог