7 найкращих віммельбухів з картонними сторінками
18.11.2017

 

- "Рік у лісі" Емілія Дзюбак

  «Рік у лісі» - це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць - детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень чи вночі. На першому і останньому розворотах - презентація мешканців лісу та інтелектуальна гра.

   Ви дізнаєтеся про звички тварин: Хто де мешкає? Хто спить вдень, а хто - вночі? Хто що їсть? Хто як готується до зими? Які звірята і птахи паруються на все життя, а які - тільки на шлюбний період? Хто робить найкращі запаси, а хто є найбільшим лісовим лінюхом? Кого не застане зима? Хто та як довго опікується потомством? Відповіді ви знайдете на сторінках цієї незвичайної книги.

  «Рік у лісі» розвиває увагу і спостережливість, стимулює логічне мислення, пошук причинно-наслідкових зв’язків, вміння оповідати, а передусім - гарантує чудову розвагу на багато-багато годин.

 

 

 

- "Рік у місті" Катажина Богуцька

   «Рік у місті» — це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць — детально промальований «кадр» міста з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень або вночі. На двох додаткових розворотах — презентація героїв та інтерактивна гра.

   «Рік у місті» можна розглядати годинами. Ця незвичайна книжка розвиває уяву, спостережливість і вміння оповідати, стимулює логічне мислення та пошук причинно-наслідкових зв’язків, а передусім — гарантує чудову розвагу на багато-багато годин.

 

 

 

- "Де Санта?" Брайан Джонсон

   Чим ближче Новий рік та Різдво, тим сильніше всі чекають подарунків від Санта-Клауса. Але в цей раз не все так просто, адже його ельфи-помічники, на яких трималося стільки роботи, кудись зникли! Тепер Санті доведеться вирушити на їх пошуки щоб зимові свята відбулися та всі отримали свої подарунки.

   Наш головний герой побуває на балеті, льодовій ковзанці, засніжених гірських Альпах, параді Сант та у багатьох інших місцях щоб відшукати своїх вірних друзів та помічників. Самому йому не впоратися, але ви ж погодитесь йому допомогти, чи не так? ..

  Відшукайте всіх ельфів-помічників у віммельбусі «Де Санта?» та допоможіть казковому святу здійснитися!

 

 

 

- "Знайди героїв улюблених казок" Генна Коген

Варто лише відкрити цю дивовижну книжку, як ви потрапите в одну з казок! Але тут не все так просто, адже на кожному розвороті читачам доведеться знайти речі та улюблених героїв.

Чи зможете відшукати в палаці Попелюшку і її кришталеву туфельку? А серед лісової гущавини Червону Шапочку й Сірого Вовка, або Гензеля й Гретель біля будинку відьми? Помітили де ховаються Піноккіо та Джеппетто? А Русалоньку та її друзів вже точно не так-то просто знайти в Морському королівстві!

Завдяки вже знайомим персонажам та предметами з дванадцяти казок, завдання на уважність в книзі «Знайди героїв улюблених казок» стають ще більш цікавими!

 

 

- "Мій великий віммельбух. Динозаври"

   Разом із дослідником Діно Хіпсі ви здійсните подорож у часі: від динозаврів до сучасних людей. Вам доведеться зустрітися з небеспечним тиранозавром Рексом, ви побачите, який вигляд мали діти кам"яної доби й побуваєте у природничому музеї. Спробуйте відшкодувати дослідника Діно Хіпсі на кожному повороті! На барвистих сторінках віммельбуха є безліч дрібниць, які можна знаходити знову й знову, гортаючи книгу. Кожний разворот містить пошуковий рядок із назвами доісторичних тварин, зображення яких дитина може відшукати на малюнку. На тебе чекають декілька годин роздивляння, пізнавальної гри, розповідей і гумору.

 

 

 

- "Згори вниз" Берндт Леманн

   Гайда у фантастичну подорож! Рушаймо ЗГОРИ та прямуймо ВНИЗ! Долучайся до наших героїв на Місяці, не полишай їх на космічній станції та ризикни зазирнути всередину літака. А осьде під самісінькими хмарами починається спуск з гори — не відставай від альпіністів! Подивися, як селяни збирають урожай, і прямуй уздовж річки в село. Там на ринку торговці вміють дивувати різним крамом. Потім потяг привезе тебе в місто біля моря. Тут на тебе чекає чарівний краєвид з маяка та незабутня прогулянка портом. А тепер стрибай у воду і пірнай разом з морськими істотами якнайглибше — аж до потаємних ущелин.

 

 

- "Аеропорт" Ізабель Гьонтген 

  Мода на віммельбухи прийшла на український ринок відносно нещодавно, але ці великі яскраві книги вже встигли полюбитися дітям.

  Головна відмінність віммельбухів від інших книг-ігор в тому, що в них практично немає тексту. Але відсутність слів ці книги компенсують великою кількістю деталізованих елементів на ілюстраціях, що дозволяє проявити фантазію для використання.

 «Аеропорт. Великий віммельбух» присвячений темі подорожі та авіації. Від пошуку потрібного терміналу до успішної висадки, дитина разом з численними героями познайомиться з аеропортом, його персоналом та послугами. Над чим працює знімальна група? До кого поспішає лікар? Чи зможе Отто злетіти та здійснити свою мрію? Дізнайтеся на сторінках «Аеропорту»!

  Різноманіття культур та яскравих персонажів, цікаві та кумедні сюжети, великий формат та міцний матеріал зробить «Аеропорт. Великий віммельбух» однією з найулюбленіших книжок вашої дитини!

 


Каталог