7 книг з саморозвитку для яскравого життя!
11.12.2017

 

    У наш час є досить багато різноманітних книг з саморозвитку на будь-який смак. Ми вирішили підготувати для вас підбірку, яка б охопила різні моменти вашого життя для того, щоб якнайглибше його змінити. Яскраві книги, як за змістом, так і обкладинками, подарують вам можливість втілити усі найзаповітніші мрії та розкрити власний потенціал наповну. Ці книги не просто навчать вас удосконалюватися та розвиватися в найрізноманітніших напрямках, а й надихнуть бути собою, любити та цінувати себе, творити щось нове та яскраве. Прочитавиши будь-яку з цих книг, ви зробити ще один крок до неймовірно яскравого життя! 

 

 

 

  «Це приносить мені щастя?» Після прочитання нової книги Марі Кондо ви станете ставити це питання набагато частіше. Саме так життя зміниться на краще!

   Книга «Іскри радості» навчить прислухатися до себе, оточувати себе приємними людьми, відвідувати хороші місця і жити в будинку вашої мрії. І все завдяки простому питання і методу КонМарі.

  «Іскри радості. Проста щасливе життя в оточенні улюблених речей» Марі Кондо - продовження сенсаційного бестселера« Магічна прибирання ». У книзі ви знайдете ілюстровані уроки простого, щасливого і свідомого життя, які навчать жити в гармонії кожен день.

 

 

    Сьогодні ми всі так само перебуваємо в невіданні про взаємини статей, як і на початку часів, і тому продовжуємо добувати дещиці знань на полях сімейних боїв. Зализування ран - процес тривалий і не завжди успішний. Допомога в заповненні прогалин в цій області знань вам нададуть Аллан і Барбара Піз. У книзі "Язык взаимоотношений. Как научиться общаться с противоположным полом без конфликтов". Вони навчать вас ретируватися з поля бою, а інший раз і уникнути самої сутички. А ті фізіологічні та психологічні відмінності, які роблять нас такими різними і неповторними, більше ніколи не будуть перешкодами для безконфліктного спілкування. Практичні поради, які легко виконати, не тільки допоможуть вам налагодити теплі і довірливіі відносини в родині, а й зроблять ваше життя гармонійнішим і щасливішим.

 

 

  Чому навіть найрозумніші, найуспішніші і найпривабливіші жінки не завжди розуміють вчинки чоловіків і нещасливі в особистому житті? На думку автора цієї книги, провідного  ведучого суперпопулярної в США радіопередачі, присвяченої взаєминам, проблема в тому, що жінки звертаються за порадою до інших жінок. Хоча чоловік краще знає, як знайти і утримати чоловіка.

  У книзі "Поступай как женщина, думай как мужчина" Стів Харві дає прекрасну можливість зрозуміти хід думок представників сильної статі, відповідаючи на безліч наболілих питань. Наприклад, таких: "Що ви повинні, а що не можете вимагати від свого чоловіка?", "Як розпізнати маминого синочка і що робити в цьому випадку?", "Коли знайомити кавалера зі своїми дітьми?", "Які п'ять питань потрібно задати чоловікові, щоб визначити серйозність його намірів? "

  Весела, а місцями сувора, але завжди правдива, - цю книгу потрібно прочитати, якщо ви хочете дізнатися, що насправді думають чоловіки про відносини з жінками.

 

 

  Вважається, що приблизно 50% людей мають IQ між 90 і 110. Але які тести зазвичай використовуються для вимірювання інтелектуальних здібностей? І наскільки такі "вимірювачі" об'єктивні? Популярні в усьому світі тести на IQ геніального англійського вченого-психолога Ганса Айзенка доведуть, що якщо ви швидко справляєтеся із завданнями в книзі "Тесты Айзенка. IQ. Мегамозг. Раскрой возможности своего интеллекта", то блискавично впораєтеся з будь-якими завданнями і головоломками в житті.

 

 

    Один з найбільших бізнесменів в світі зі статком у 4,5 мільярда доларів. Будівельний магнат, що володіє 2 млн. квадратних метрів кращої нерухомості Мангеттена. Його ім'я стало брендом і продається за мільйони доларів. Його історія сповнена злетів і падінь, але після будь-якої кризи він незмінно підіймався, перевершуючи свій колишній максимум.
     Дональд Трамп - людина-легенда.
    Його правила лідерства - це безцінні уроки для всіх, хто має серйозний намір домогтися успіху в бізнесі і в житті.


Правила Трампа з книги "Думай как чемпион. Откровения магната о жизни и бизнесе" :

  • Найгірше, що може зробити бізнесмен, який працює над угодоюу, - це дозволити партнерам відчути, як сильно він бажає цього.
  • Не соромтеся торгуватися, домагаючись для себе більш вигідних умов. Я вважаю гордість, яка заважає економити власні гроші, величезною дурницею.
  • Цінуйте себе високо. Життя - мистецтво, і бізнес - мистецтво, тому будьте художником, покажіть все, на що ви здатні.
  • Ставтеся до себе, як до корпорації. Приділяйте увагу всім без винятку сторонам свого життя.
    Пристосовуйтеся або програєте.

 

 

    Книга «Стань щасливим за 21 день. Найповніший курс любові до себе» пропонує нам поговорити ... з самим собою. Психолог і засновник руху самодопомоги Луїза Хей розробила методику боротьби з психологічними проблемами за допомогою дзеркал. Цей спосіб нормалізувати свій внутрішній світ настільки успішний, що обіцяє результати за 21 день. Звичайно, якщо слідувати порадам письменниці.

   Якщо ви скаржитеся на відсутність підтримки або похвали, метод Луїзи Хай забезпечить їх вам. Підійшовши до дзеркала, важливо подякувати собі за нове досягнення. Якщо ж сталася невдача, важливо себе підбадьорити. Ви здивуєтеся, як скоро навколишні люди будуть раді виявити вам такі ж емоції. Але головне, що ви по-іншому почнете оцінювати свої вчинки і станете ставитися до них позитивніше.

   Психологи стверджують, що для вироблення звички досить повторювати будь-яку дію протягом 21 дня. Книга «Стань щасливим за 21 день» пропонує весь цей час говорити собі компліменти, любити себе, дивлячись в дзеркало, налаштовуватися на позитивний лад. Саме ці три тижні стануть вирішальними для зміни свого життя на краще. Головне - це перебудувати своє мислення на правильну хвилю, а вчинки і події обов'язково підуть за цим.

 

 

  Світові духовні лідери, лауреати Нобелівської премії миру, Далай-лама і Десмонд Туту діляться у книзі "Книга радості. Вічне щастя в мінливому світі" секретами, що допоможуть поглянути на себе і власне життя по-новому. Автори навчать, як досягти духовної гармонії, розкажуть про причини виникнення негативних емоцій і про те, як давати їм раду.

  Радість закладено в кожному з нас, це почуття не залежить від соціального статусу, матеріального добробуту, сім’ї чи кар’єри. Стань щасливішим уже сьогодні! 

  У цій книзі ви знайдете практичні поради, медитаційні вправи, історії з життя, що надихають і дарують можливість змінити кожен день на краще.

 

Шукайте ці книги на полицях нашого магазину та змінюйте своє житття вже сьогодні!


Каталог